«Πρώτη» για το βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού

Την πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποιήσε το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού.

Το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε επίσημα την σεζόν το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ παρουσία της διοίκησης του «τριφυλλιού».

Από πλευράς διοίκησης βρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο γενικός αρχηγός κ. Σωτήρης Νίκας και ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Γόντικας καθώς  και ο διευθυντής αγωνιστικού Σωτήρης Πανταλέων. Άπαντες καλωσόρισαν τους νέους αθλητές στην ομάδα και ευχήθηκαν για μια επιτυχημένη σεζόν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε: «Ξεκινάει μια ακόμα σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές υγεία. Ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο μεγαλώνει κάτι που το έχουμε πάντα στο μυαλό μας και πάνω σε αυτό θέλουμε να δημιουργήσουμε. Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που θα κυνηγήσει όλους τους τίτλους».

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε με τους αθλητές: Ανδρέα Φράγκο, Δημήτρη Ζήση, Βασίλη Κωστόπουλο, Γίρι Κόβαρ, Άγγελο Μάρκου, Λούκα Ρανγκέλ, Γρηγόρη Κοντοστάθη, Σταύρο Κασαμπαλή και Νικόλα Παπαγγελόπουλο.

Στις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι Φερνάντο Ερνάντεζ  και Ράιντελ Ιερεθουέλο καθώς και οι διεθνείς Θανάσης Πρωτοψάλτης, Θοδωρής Βουλκίδης και Γιώργος Πετρέας μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα.

Το επιτελείο του Παναθηναϊκού:

Προπονητής: Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Βοηθός Προπονητή: Παύλος Καραμαρούδης

Βοηθός προπονητή-Γυμναστής: Χρίστος Μπέλος

Στατιστικολόγος: Άλκης Μπέλος

Φυσιοθεραπευτής: Ναπολέων Χαρίσης

Βοηθός φυσιοθεραπευτή: Παναγιώτης Βλάχας

Τιμ Μάνατζερ: Ρούλης Αγραπιδάκης

Φροντιστής: Αλέξανδρος Μάκος

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το “σαράκι” της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.

Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.

Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα “γεννοφάσκια” του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει