“Κρεμάει” τη ρακέτα της η Κονταβέιτ

Ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση η Ανέτ Κονταβέιτ μετά από το Wimbledon!

Η Ανέτ Κονταβέιτ ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από το Wimbledon. Ο λόγος που αποχωρεί η Εσθονή τενίστρια από το τένις, είναι ότι ταλαιπωρείται από εκφυλιστικό τραυματισμό στην πλάτη.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια του τένις από την Εσθονία, έκανε γνωστή την απόφαση της, μέσω ανάρτησης στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Σήμερα ανακοινώνω ότι ολοκληρώνω την καριέρα μου ως επαγγελματίας αθλήτρια. Μετά από αρκετές επισκέψεις στον γιατρό και συσκέψεις με την ιατρική ομάδα μου, ενημερώθηκα ότι πάσχω από τη νόσο του εκφυλισμένου δίσκου στην πλάτη μου. Αυτό δεν μου επιτρέπει να κάνω φουλ προπόνηση και να δίνω συνεχείς αγώνες. Κατά συνέπεια, είναι αδύνατον να συνεχίσω σε top επίπεδο σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το τένις μου έχει δώσει και διδάξει πολλά και είμαι πολύ ευγνώμων.

Ήταν σημαντικό για μένα να φέρω τη σημαία της Εσθονίας στα γήπεδα και να παίζω μπροστά στους υποστηρικτές μου σε όλο τον κόσμο. Είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις μετά την τελευταία μου προσπάθεια ως επαγγελματίας τενίστρια – θα προσπαθήσω να απολαύσω το παιχνίδι και να αγωνιστώ όσο σκληρά μπορώ στο Wimbledon. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή συμπαράσταση”

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει